Reference

Igor Grošelj

Simona poznam od srednje šole dalje. Že takrat se je fanatično ukvarjal z različnimi športi in preizkušal znane in manj znane metode treniranja telesa. Vedno je strmel k popolnosti in je iz različnih tehnik povlekel le tisto, kar se mu je zdelo, da deluje. Kot navdušenca nad borilnimi veščinami sva skupaj tudi naredila nekaj treningov in lahko vam povem, da Simon ve kaj dela. Posebej mi je pri njegovih tehnikah všeč, da se poleg moči in vzdržljivosti osredotoča tudi na druge elemente, ki jih večina drugih trenerjev zanemarja. To je lovljenje ravnotežja, gibčnost, meditacija, delo z lastno težo, fitnes, shaolin qi-gong, yoga in vse te dele integrira v celoto. Sistem, ki ga poučuje je nastal na osnovi  dolgoletnih izkušenj. Če želite popolno preobrazbo duha in telesa, boljšega trenerja od Simona ne boste našli.

Robert Pečnik

Simona sem spoznal po naključju, bolje rečeno, ga je našel moj takrat 11 letni sin, ki je spremljal objave o ulični vadbi. Sam sicer trenira hokej, a si je zaželel, da bi prav v Simonovi družbi jačal svoje telo tudi z dodatno vadbo. Tako sem Simona kontaktiral in že prvi stik me je navdušil. Simon je res fant od fare, z obilico znanja, ki prinese odlične rezultate. V času od maja do avgusta 2015(sezona, ko ni ledu in se hokejisti posvečajo tako imenovani suhi vadbi) sta se z Jakobom srečevala 1x tedensko, Simon pa mu je dal navodila, kako naj še sam vadi v dneh med skupnimi treningi. Rezultati so bili res neverjetni. Jakob je izredno okrepil telo, opravljal je treninge s ponovitvami, ki so se mnogim zdele nemogoče, kar se je v sezoni 2015/16 pokazalo tudi na ledu. Kljub temu, da je manjše rasti in suhe postave, je brez težav redno igral tudi v starejši kategoriji U14 in se kosal tudi z 20 kg težjimi fanti. Z ekipo je postal tudi državni prvak. Pri Simonu mi je všeč, da je pri sistem vadbe upošteval, da je Jakob hokejist in je s posebnimi vajami krepil njegove noge, ne da bi le tem odvzel eksplozivnost, ki jo igralec hokeja nujno potrebuje. Poleg tega ima super pristop, da otroka motivira in Jakob je komaj čakal na sicer težke treninge, ne pa, da bi se jim izogibal. Na koncu bom dodal le še to, da sem prepričan, da je tudi vadba s Simonom prinesla sezono brez ene same poškodbe, kar je super in najbolj pomembno. Zaradi vsega zapisanega Jakob komaj čaka, da se s Simonom pripravlja tudi to sezono!

Ina Zupanc

Hčerka ima autoimuno vnetje ščitnice. Prvi krvni izvid ni bil dober, hormoni so bili precej povišani (2 od 3-h). Dobila je napotnico za endokrinologa in ker je bila čakalna doba zelo dolga sem Simona povprašala kako naj ji pomagam. Priporočil je tri vrste vitaminov. Po treh mesecih sva prišli k endokrinomoginji na pregled. Ponovno so ji vzeli kri in izvid vseh hormonov je bil v mejah normale in v 'zlati sredini'. Hčerka je na ponovni pregled naročena šele čez eno leto in do takrat ne rabi terapije z zdravili. Hčerki je prišparal čas brez zdravil...najmanj 1 leto. Simon, veeeeelikaaaa hvaaaalaaa iz srca

Anže Šuklje

Z obiski Simonovih treningov sem spoznal, da se na silo ne pride daleč. Vedno sem imel težave s poškodbami, ki so izvirale iz nerazumevanja kaj pravzaprav počnem pri svojih športnih aktivnostih. Po strokovnem učenju s Simonom sem spoznal svoje telo, veliko bolje si predstavljam kako optimizirati svoje treninge čez zimo, da poleti lažje izvajam nevarne spuste s svojim gorskim kolesom. Ko treningi postanejo tvoj način življenja rezultati pridejo in ostanejo obenem pa se počutiš veliko bolj zdravega ter mobilno sposobnega.

Martina Mlakar

Za malo aktivno osebo z kar nekaj preveč kilogrami je bil obisk telovadnice ali fitnesa zame (razumljivo) nočna mora. S Simonom sva se dogovorila za individualne treninge v fitnesu in moram reči, da me je s svojim profesionalnim in obenem sproščenim pristopom prepričal v nasprotno mišljenje. Iz treninga v trening sem napredovala, saj me je znal zmotivirati in vsakič pripeljati do mojega maksimuma. Moje mnenje je, da ima vse kar dober trener potrebuje - znanje, profesionalnost, občutek za sočloveka in seveda tudi humor, ZMAGOVALNA KOMBINACIJA.

Mateja Renko - AFP licencirana osebna trenerka

Simon Grižon, trener in predvsem človek s čudovito osebnostjo, saj ga odlikujeta pristnost in želja po uresničevanju lastne svojevrstnosti. Ker ima svoje delo resnično rad in se mu popolnoma predaja, je zato na svojem področju tudi zelo široko razgledan in izkušen. Za izhodišče pri pomoči drugim jemlje življenje samo po sebi, kar daje njegovim prizadevanjem na športnem področju še dodatno vrednost. Med najvidnejše kakovosti njegovega dela pa zagotovo lahko štejemo tudi njegovo odprtost, izvirnost, inovativnost in brezmejnega duha, zaradi katerega je strokovnjak, s katerim je sodelovanje resnično edinstvena izkušnja.

Martina Kodrun - NCSF licencirana osebna trenerka

 

Simona sicer ne poznam osebno, ga pa spremljam že kar nekaj časa po socialnih omrežjih. Kot uspešna osebna trenerka imam kar nekaj znanja in nizko toleranco za bullsh*t, povedano po domače, zato ne sledim kar vsakomur. Simon me je prepričal s svojo predanostjo in strokovnostjo. Njegove objave so poučne in nemalokrat si ob ogledu njegovih posnetkov rečem: "Vsa čast. Telo je res izjemen stroj, če zanj primerno skrbiš." Svoje znanje in fizične sposobnosti nenehno nadgrajuje, zato ga priporočam vsakomur, ki se zaveda, da ima samo eno telo in da osebni trener ni tam zato, da te spremlja od naprave do naprave ter šteje ponovitve. Dober trener ti lahko spremeni življenje na dolgi rok.